Inloggen
inloggen

Complete elektriciteitswerken met ijzersterke service

SCE realiseert alle mogelijke elektriciteitswerken bij nieuwbouw en renovatie voor zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen.

Hoe denken klanten over ons?

Renovatieproject elektriciteitswerken

Philippe Van Houtvin, De Vaart van Maastricht
‘Ik wou altijd al een café, liefst een moderne zaak. Maar toen ik het befaamde bruine café “De Vaart van Maastricht” kon overnemen, greep ik mijn kans. Er was veel werk aan de winkel want er was jaren niets aan het oude pand gedaan. Toen SCE kwam kijken, was ik eigenlijk onmiddellijk overtuigd van hun kunnen. Ze dachten meteen mee en gaven nuttige tips. Na het akkoord legden ze nieuwe elektriciteitsleidingen en plaatsten ze overal ledverlichting. Ik apprecieer vooral de snelheid van handelen, het professionalisme en het meedenken.’

Algemene elektriciteitswerken

Maarten van Leeuwaarden, Klankenbos Neerpelt
‘In het begin lagen er provisorisch verlengkabels om de kunstwerken te doen marcheren. Maar na verloop van tijd moesten we die elektrische toevoer definitief maken. Ik kende de firma SCE al van in hun prille begin en wist dat zij zo’n project zouden aankunnen. En inderdaad, toen ze Klankenbos bezochten wisten ze onmiddellijk welke oplossingen nodig waren. Ze hebben die ook op korte termijn zeer professioneel geïmplementeerd. Want dat is de sterkte van SCE: hun snelheid van handelen en hun oplossingsgerichte aanpak bij problemen.’

Zelf elektriciteit leggen?

Wilt u besparen op installatiekosten en de elektriciteit zelf leggen? SCE kan u onder andere helpen bij aanleveren van nodige producten, materieel, advies of hulp ter plaatse. Via ons handig stappenplan kan u meteen online de totale kostprijs zien.
zelf elektriciteit leggen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang op regelmatige basis tips en ideeën over onderwerpen zoals elektriciteit leggen, domotica, verlichting, ventilatie etc.
verzenden
by Devenox