Inloggen
inloggen

Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Creëer veiligheid voor uzelf en uw gebouw

In België zijn er dagelijks ongeveer 190 inbraken en 27 branden. Deze slachtoffers hebben niet alleen materieel verlies maar lopen ook vaak een emotioneel trauma op. Ze voelen zich niet meer op hun gemak. Bescherm daarom uw pand, uw goederen en uzelf tegen criminelen en brand met de juiste brand- en inbraakpreventie.

Beveiliging voor?

Particulieren

KMO & industrie

Zorgsector

Openbare instellingen

Wat voor gebouwen?

Woningen

Bedrijfspanden

Appartementen

Villa's

Enkele mogelijkheden van beveiliging

Standaard of uitgebreid alarmsysteem

Binnen- en buiten sensoren

Mistgeneratoren

Bewegingsmelders

Toegangscontrole systemen

Camera met of zonder gezichtsherkenning

Binnen- en buitensirene

Branddetectoren

Inbraakbeveiliging met meldkamer

Bewaakte zones

Beveiliging waarop u kan vertrouwen

SCE voorziet u van gemoedsrust! Omdat we zelf geen erkend installateur zijn werken we samen met erkende installateurs zoals JG security, Maris en intersafe. Deze betrouwbare firma’s zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Door uw eigendommen te beveiligen, verlaagt u de kans op bv. een inbraak, uitslaande brand of homejacking aanzienlijk. Dit kan met alarmsystemen en andere producten zoals camerabewaking, mistgeneratoren, toegangscontrolesystemen enzovoort op basis van uw wensen en noden.
Beginnende met een standaard alarmsysteem tot de complete beveiliging van een grote instelling met bijvoorbeeld meerdere systemen en bewaakte zones. Deze beveiliging achterhaalt eerst mogelijke zwakke plekken en creëert de beveiliging die u of uw firma nodig heeft. Hiervoor gebruikt men kwaliteitsproducten die de juiste garanties bieden. Zo krijgt u een beveiliging waarop u kan vertrouwen.

Voelt u zich graag veilig en beschermd?

Prijsofferte inbraakbeveiliging

Bekabeld of draadloos alarmsysteem

Er bestaan 2 soorten alarmsystemen: draadloos of bekabeld. Meestal wordt de voorkeur gegeven aan een bekabeld systeem. Hierbij is de foutmarge kleiner en het gebruik onderhoudsvriendelijker want er is bijvoorbeeld geen vervanging van batterijen nodig.

Troeven SCE

Compleet aanbod elektriciteitswerken

Gratis advies van start tot einde

Gedetailleerde, open offertes

Strakke planning voor ieder project

Klantgerichte service

by Devenox