Inloggen
inloggen

Maak uw leven gemakkelijk met domotica

Door plaatsing van domotica krijgt u de mogelijkheid om alle functies van uw huis te controleren. Dit verhoogt niet alleen uw werk- of wooncomfort maar verlaagt ook het energieverbruik. Door SCE geïnstalleerde domotica systemen zijn gebruiksvriendelijk en slagen hierdoor in hun opzet nl. uw leven gemakkelijker maken.

Voor wie plaatsen wij domotica?

Particulieren

KMO's

Projectontwikkelaars

Doe-het-zelvers

Wat voor gebouwen?

Appartementsbouw

Villabouw

Woningen

Kantoren

Voordelen domotica

Comfortabeler leven

Energiebesparend

Gezondere leefomgeving

Controle vanop afstand

Makkelijk uitbreidbaar

Enkele voorbeelden

Lichten efficiënt beheren

Rolluiken handig regelen

Alarmsysteem makkelijk instellen

Verwarming snel programmeren

Apparaten laten aansturen

Waarom domotica laten installeren door SCE?

Domotica wordt vaak verkeerd begrepen. Het zou duur zijn, moeilijk te programmeren, kostelijk aan reparaties en eigenlijk niet erg zinvol. Slechte installaties door elektriciens zonder kennis van zaken, zorgen dat deze negatieve kritiek niet uitsterft. SCE pakt dit anders aan.
Wij installeren altijd het domotica systeem dat bij u en uw behoeftes past. Zaakvoerder Roel Fransen legt uit: ‘Wij plaatsen bijvoorbeeld een domotica systeem van Domintell. Dat is laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk. Het maakt gebruik van de interface van Windows. Dit maakt het herkenbaar en makkelijk in gebruik. Hierdoor kan bijna iedereen dit domoticasysteem zelf instellen en bedienen. Als er toch een probleem is, kunnen wij dit vanop afstand oplossen. Dat is niet alleen gemakkelijker voor de klant maar ook goedkoper.‘

Wilt u aangenamer leven en energie besparen?

Prijsofferte domotica

SCE domotica

Troeven SCE

Compleet aanbod elektriciteitswerken

Gratis advies van start tot einde

Gedetailleerde, open offertes

Strakke planning voor ieder project

Klantgerichte service

Domotica merken
SCE werkt met 5 verschillende domotica merken:
Domintell
Hager
Domovea
KNX
Niko Home Control
Bestuur uw huis met domotica

KNX domotica

KNX is de naam van een domotica besturingssysteem met meer dan 300 fabrikanten. Elk onderdeel dat KNX bestuurt is compatibel en programmeerbaar. Alle componenten communiceren onderling met elkaar. Dit geeft als voordeel dat alle componenten uitwisselbaar zijn. Wasmachines, droogkasten, radio, rolluiken etc. Voor een correcte plaatsing van KNX domotica is het essentieel om beroep te doen op een professional voor programmatie. SCE kan u hierbij helpen.

Gezonder leven door stralingsvermindering

We zijn continu omgeven door magnetische en elektromagnetische velden. Van zodra een apparaat elektrisch aangesloten is, bestaan deze velden en wordt ons lichaam eraan blootgesteld. Soms zelfs in te hoge mate. Met het juiste domotica systeem creëert u hierin 2 voordelen. De stroom wordt omgezet van 240 Volt naar 12 Volt en u kan de velden uitsluiten met slechts één handeling. Zo schakelt u de 2-fases in de gewenste elektrische apparaten uit. Gedaan met die schadelijke velden!
by Devenox